Wat is AgroLeeft?

Wat is AgroLeeft?

Wat is AgroLeeft?

AgroLeeft is een samenwerking tussen het groene beroepsonderwijs en het bedrijfsleven in de regio Zuidoost-Nederland. Onze regio heeft een sterke positie in de agro- en foodsectoren. Door intensief samen te werken aan onderwijsvernieuwing en een gezamenlijke werving en PR, zorgen we ervoor dat er voldoende personeel met relevante kennis voor deze sectoren beschikbaar blijft.


Wat is ons doel?

AgroLeeft heeft als missie om ondernemers en studenten samen te brengen om een gezonde en mooie toekomst te creëren. Het doel is topmedewerkers op de arbeidsmarkt te brengen die samen met vooruitstrevende topondernemers aan de slag kunnen.

Studenten werken met de modernste faciliteiten in het werkveld en krijgen de kans opdrachten voor en met het bedrijfsleven uit te voeren. Ze krijgen kwaliteitsonderwijs waarvan zeker is dat het aansluit op de praktijk. Docenten blijven zich ontwikkelen en verzorgen inspirerend onderwijs dat er echt toe doet. Ondernemers komen in contact met toekomstige medewerkers en verrijken hun carrière door bijvoorbeeld gastlessen te geven, studenten te begeleiden of hen te coachen. Met onze samenwerking zorgen we voor een leven lang leren, werken en leven.


Laatste nieuws

Voor de meest actuele berichten ga je naar onze nieuwspagina
Wil je via e-mail op de hoogte blijven? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief via onderstaande knop.

Nieuwsbrief ontvangen

AgroLeeft
AgroLeeft brengt ondernemers en studenten samen om een gezonde en mooie toekomst te creëren.