Mart van Dijk

Mart van Dijk Boomkwekerijen BV is een boomkwekerij en gevestigd in het Noord-Limburgse Swolgen. Mart van Dijk Boomkwekerijen BV is in 1974 opgericht door Chris van Dijk, Wiel van Dijk en Hay Hendrix. In de zomer van 2002 is het bedrijf overgenomen door Hans de Swart, die toentertijd reeds werkzaam was binnen het bedrijf. De vooruitstrevende, flexibele manier die de oprichters hanteerden, wordt reeds enkele jaren voortgezet. De kwekerij telt ruim 35 ha. vollegrondsteelt en 9,5 ha. containerplanten.

Kwaliteit
Vanuit onze visie: “Een natuurlijke kijk op kweken”, zorgen we er voor dat de planten voldoende ruimte krijgen om te groeien. Op deze manier kunnen onze solitairplanten, heesters en rozen zich op een natuurlijke manier ontwikkelen, wat de basis is voor een gezonde toekomst.

Milieucertificering
Vanaf begin 2015 zijn wij Groenkeur gecertificeerd. Groenkeur is een dynamisch systeem waarin men blijft werken aan verbeteringen. Eén van deze verbeteringen is het terugbrengen van het gebruik van chemische onkruid-en ziektebestrijding en mineralen is het hoofdthema van ons bedrijf.

Opleidingsmogelijkheden
Wil jij kennis en ervaring opdoen in een dynamische en flexibele omgeving? En waar jezelf kunt ontwikkelen? Mart van Dijk Boomkwekerijen BV is altijd op zoek naar een student/leerling die het vak in een “echte“ boomkwekerij willen leren.

www.martvandijk.nl

Mart van Dijk partner

Mart van Dijk partner