Opleidingen

Zoek jij een opleiding in de Agro?

Dan staat jou een mooie toekomst te wachten! Bedrijven staan te springen om medewerkers zoals jij. In de regio zijn twee opleiders actief om jou alles te leren over Agro.

Yuverta mbo

Je kunt bij Yuverta terecht voor de volgende mogelijkheden:

  • Beroeps Opleidende Leerweg (BOL). Dit is voltijdonderwijs.
  • Beroeps Begeleidende Leerweg (BBL). Dit is deeltijdonderwijs waarbij je studeren combineert met werken in een erkend leerbedrijf.
  • Cursussen en trainingen, vaak gevolgd vanuit een baan bij een werkgever. Het trainingsaanbod vind je hier.

In het onderwijs kom je opnieuw in contact met AgroLeeft. Studenten werken met de modernste faciliteiten in het werkveld en krijgen de kans opdrachten voor en met het bedrijfsleven uit te voeren. Ze krijgen kwaliteitsonderwijs waarvan zeker is dat het aansluit op de praktijk. Docenten blijven zich ontwikkelen en verzorgen inspirerend onderwijs dat er echt toe doet. Ondernemers komen in contact met toekomstige medewerkers en verrijken hun carrière door bijvoorbeeld gastlessen te geven, studenten te begeleiden of hen te coachen. Met onze samenwerking zorgen we voor een leven lang leren, werken en leven.

Voor meer informatie over de opleidingen Teelt en Techniek, Veehouderij en Agrifood, klik op de button hieronder. 

Naar Yuverta

Yuverta - Logo - Donker Blauw - RGB (2).png

HAS Hogeschool - hbo

Heb jij interesse in planten, dieren, food, ondernemen, economie, innovatie en/of internationale handel? Bekijk dan hier de hbo opleidingen voor de agrarische sector bij HAS Hogeschool.

Voor meer informatie, klik op de button hieronder.