Yuverta; de nieuwe naam voor Citaverde, Helicon en Wellantcollege

Eindelijk is de nieuwe naam bekend. Citaverde, Helicon en Wellantcollege gaan per 1 augustus 2021 samen verder als Yuverta. De drie organisaties bundelen hun krachten en zijn op dit moment bestuurlijk gefuseerd, als voorloper op de instellingenfusie in augustus 2021. Dat is het moment dat de drie groene scholenorganisaties samen gaan als één opleider.

Lees hier het volledige berichtnamens de drie scholen:

Yuverta
Yuverta staat voor wie en wat we willen zijn: ‘Thuis in de toekomst’. Een vertrouwde basis voor onze leerlingen, studenten en cursisten, van waaruit ze zich kunnen ontwikkelen en voorbereiden op de toekomst. Ook al worden we groter, we blijven dichtbij en persoonlijk. Een school waar we elkaar bij naam kennen.


Thuis in de toekomst
‘Thuis in de toekomst’ heeft ook een belofte in zich: op onze vakgebieden zijn we innovatief en ondernemend. We kijken en lopen vooruit, bieden meerwaarde en zijn daarmee van betekenis in het blauw-groene domein. Dat doen we op een duurzame manier in samenwerking met het bedrijfsleven in de regio.

We kijken ernaar uit om samen met jullie de wereld van nu en morgen te verkennen. Zodat we samenwerken aan een duurzame verbetering van ons onderwijs, onze sector en onze leefomgeving.

Heb je vragen?
Neem dan gerust contact met ons op of kijk op onze fusiepagina Yuverta.nl voor meer informatie.