Workshop: Begeleiden Leerlingen voor praktijkopleiders

Workshop: 4 en 11 december 2018 | 19:00 uur - 22:00 uur

AgroLeeft organiseert in samenwerking met CITAVERDE College detweedelige workshop: Begeleiden Leerlingen voor Praktijkopleiders.Voor studenten is goede begeleiding tijdens hun stage en opleiding enorm van belang voor hun ontwikkeling en groei. Met de juiste, persoonlijke begeleiding houdje de motivatie van studenten hoog en realiseer je een optimale samenwerkingvoor zowel de leerling als de organisatie.

In deze workshop bestaande uit twee dagdelen staat de ontwikkeling van begeleidingsvaardigheden centraal. Je krijgt praktische handvatten aangereikt die je kan toepassen bij de begeleiding van studenten in de praktijk. Je leert hoe je het ‘leren in de praktijk’ van de student kunt stimuleren. De workshop is ontwikkeld voor ondernemers en medewerkers die jongeren begeleiden in hun leerproces binnen een beroepsopleiding. Onderwerpen als het het motiveren van studenten, het geven en ontvangen van feedback, begeleidingsgesprekken voeren met leerlingen, objectief beoordelen en hetNederlands onderwijssysteem komen aan bod.

Deelname is gratis

Deze activiteit is georganiseerd voor AgroLeeft partners en er zijn geen kosten aan verbonden. Bekijk de onderstaande uitnodiging voor meer praktische informatie