Winnaars - toekomst AgroLeeft binnen CITAVERDE

Hoe kunnen we de positieve ervaringen van AgroLeeft verder uitbreiden binnen CITAVERDE? Dat was de vraag die we aan de deelnemers aan de CITAVERDE Studiedag van 7 december 2018 stelden. Van de ideeën die we daarmee verzamelden hebben we de top 5 voorgelegd aan alle medewerkers, die vervolgens mochten stemmen op hun favoriet.

De winnaars waren Danielle en Florence van de opleiding Bloem & Styling in Maastricht.

“Ga voor crossovers met andere opleidingen, bv communicatie (middelen inzetten tbv marketing) crossovers met bloem & styling of voeding om zo nog meer co-creaties & netwerken aan te gaan.”


Op 20 februari zijn we persoonlijk op bezoek gegaan en spraken we over de mogelijkheden om de AgroLeeft ervaringen over en weer te gebruiken. Danielle en Florence wilden met name meer weten over de stevige samenwerking met het bedrijfsleven en de extra praktijktijd en -lessen voor de studenten. Andersom hadden ze mooie ideeën voor samenwerking met de Agro sectoren.
Tenslotte kregen Danielle en Florence de prijs officieel uitgereikt; een tegoed van 250 euro te besteden aan een teamuitje naar keuze. Ze hebben heel veel zin om met hun team op pad te gaan en ze hebben beloofd om ons te laten weten wat ze zijn gaan doen!