Een inspirerend webinar met Ben Bruurs en Merijn Luijkx.

Trekt deze titel uw aandacht? Dan nodigen we u van harte uit voor het webinar van AgroLeeft en Rabobank op woensdag 19 mei van 11.30 - 13.30 uur.

Ben Bruurs LR
Ben Bruurs: ‘Hoe kom ik tot een beter verdienmodel en langs welke weg?’
Onze spreker is een echte pionier in de varkenshouderij. Hij groeide op op de ouderlijke boerderij D’n Elshorst in Brabant. Al vroeg had hij het idee om zelf boer te worden, maar het grootschalige trok hem niet. Ben wilde graag kleinschalig varkens houden, maar zag dat dat lastig zou worden.

Van experimenteren met plaggenhutten voor varkens is het bedrijf inmiddels uitgegroeid tot een houderij van 600 weidevarkens. Hij zet zijn dieren nu in als natuurbeheerder op diverse velden. Dat ging natuurlijk niet zonder slag of stoot …

Ben treedt graag buiten de gebaande paden en denkt vooral in mogelijkheden. Hij is een inspirator, en niet alleen voor varkenshouders. Zijn visie kan een eye-opener zijn is voor alle mogelijke ondernemers!

Foto Merijn LuijkxMerijn Luijkx: 'Hoe maken we de landbouw toekomstbestendig?'
Vanuit het Business Innovatie Team van Rabobank Limburg sluit Merijn Luijkx aan. Hij gaat in op de onzekerheden die vanuit de maatschappij en de overheid op de sector afkomen. Hij neemt ons mee in het visiebericht 2030 van de Rabobank dat als doel heeft om bij te dragen aan een toekomstbestendige landbouw. Hoe kun je als ondernemer anticiperen en omgaan met deze uitdagingen? Dit alles met een link naar mogelijke nieuwe verdienmodellen.  

Wie sluiten er nog meer aan?
Dit webinar is voor leden van AgroLeeft, relaties en medewerkers van de Rabobank, docenten en studenten van CITAVERDE College en Helicon. We maken in het programma ruimte voor interactie tussen de sprekers, de ondernemers en de studenten. Een mooie kans om met elkaar in gesprek te komen en geïnspireerd te raken. 
 

Informatie
Datum:               woensdag 19 mei
Tijd:                    11.30 – 13.30 uur (korte pauze tussendoor)
Locatie:              Helicon Boxtel
Te volgen:          online via MS Teams

Aanmelden
Klik hier om u aan te melden. U ontvangt tijdig een MS Teams link om deel te nemen. U hoeft er niets voor te installeren op de computer of tablet.