Uitnodiging: Inspiratiesessie duurzaam ondernemen

Hoe run ik als ondernemer een duurzaam, gezond bedrijf in een internationale Greenportergio en wat betekent dat voor het onderwijs in de regio?
Graag nodigen wij u uit voor de Inspiratiesessie Duurzaam Ondernemen op 21 september 2016.

De sessie wordt verzorgd door Rob Baan en Theo Cuppen, eigenaren van Koppert Cress te Monster.Beiden zijn zeer gedreven ondernemers met een duidelijke visie op ondernemen en innoveren, die in staat zijn hun toehoorders op een enthousiaste, af en toe prikkelende manier te boeien. Koppert Cress heeft al meerdere (internationale) awards gewonnen op het gebied van ondernemen, innovaties, duurzaamheid en horeca.

Hun internationale ambitie luidt: "the Nethelands will be the healthiest delta in the world in 2025!" In alles is steeds de vraag: wat kan de toegevoegde waarde zijn? Wat kun jij toevoegen? Het gaat om blijvend innoveren (en groeien). Innovatie zit per definitie niet in de eigen keten. Crossovers met andere ketens is hun devies.

Wat onderwijs betreft gaat het in de kern maar om twee dingen: (leren) samenwerken en (internationaal) ondernemerschap. Hun statement is dat onze Greenportregio in feite meer potentie heeft dan hun eigen Westland. Toch kozen ze heel bewust voor het Westland. Waarom...?

U bent van harte uitgenodigd op woensdag 21 september 2016 om u te laten inspireren. Aanmelden kanvia info@agroleeft.nl.

Locatie: CITAVERDE College Horst, Spoorweg 8, 5963 NJ Horst

Middagdeel
Voor onderwijspartners enleerlingen Greenportopleiding CITAVERDE College en IBC Dendron College
Ontvangst: 13.45 uur
Programma: 14.00 - 15.30 uur

Avonddeel
Voor partners AgroLeeft
Ontvangst: 16.30uur
Programma: 17.00 - 19.00uur
Netwerkborrel: 19.00 - 20.30 uur

Open Deur Dagen Boomkwekerij - 22 t/m 26 augustus 2016