Op vrijdag 14 februari 2020 werd de samenwerking tussen AgroLeeft en Rabobank Horst Venray ondertekend bij CITAVERDE College in Hegelsom. Daarmee gaat het project een nieuwe fase in.

Ondertekening AgroLeeft - Rabobank LRRabobank Horst Venray heeft vorig jaar het initiatief genomen voor het project Agribrainz. Vanuit haar maatschappelijke agenda wil zij de verbinding verbeteren tussen onderwijs, ondernemers en overheid (Gemeente Horst aan de Maas en Provincie Limburg). "De samenwerking tussen AgroLeeft en Agribrainz is een logische stap", volgens Edwin de Bruijn - directeur Rabobank Horst Venray.

Beide projecten zetten in op de thema’s innovatiekracht, technologie, imago van de agrosector en een ‘leven lang ontwikkelen’. Daarbij streven ze hetzelfde doel na: de regio sexyer maken om talenten te boeien én te binden voor het bedrijfsleven. Naast deze inhoudelijke samenwerking zal Ron Vanlier - directeur Food & Agri van Rabobank Limburg - zitting nemen in de stuurgroep van AgroLeeft. 

Op de foto v.l.n.r. Edwin de Bruijn (directeur Rabobank Horst Venray) en Marcel Creemers (programmaleider AgroLeeft en directeur CITAVERDE Bedrijfsopleidingen)