Ontdek 4 jaar AgroLeeft: ‘Wij zijn agro’

Op vrijdagmiddag 11 oktober vond het AgroLeeft event: ‘4 jaar verbinding in de sector’, plaats. In het Future Forum op Brightlands Campus Greenport Venlo kwamen tijdens de Dutch Food Week 100 personen uit de agrarische sector bij elkaar op dit event. Ondernemers en studenten, alsook docenten en politici deelden successen, kansen en uitdagingen van de Nederlandse agrarische sector.

Aan het einde van de middag het boek ‘Wij zijn agro’ werd gepresenteerd en overhandigd aan de aanwezigen. In dit bewaarexemplaar staan verhalen en opiniestukken van studenten, docenten, ondernemers en politici. Middels dit boek geven zij de agrosector van Zuidoost-Nederland een stem en een gezicht.

4 jaar AgroLeeft

AgroLeeft stond de afgelopen vier jaar in het teken van het verbinding tussen onderwijs en bedrijfsleven in de agrosector. Dankzij de door AgroLeeft en haar partners gerealiseerde innovatieve samenwerkingen krijgen studenten nu de kans om opdrachten voor en met het bedrijfsleven uit te voeren. Daarnaast werden er bijvoorbeeld ook docentstages, praktijkmiddagen voor studenten bij bedrijven, en workshops en trainingen voor het agrarisch bedrijfsleven georganiseerd.

Lees het boek hier online!
Wil je graag een exemplaar ontvangen? Mail dan naar:info@agroleeft.nl.