Event: Marketing in de agrosector

Hoe creëer je een aantrekkelijk verhaal rondom jouw bedrijf? Een verhaal waar zowel klanten als (potentiële) medewerkers bij willen horen? Tijdens dit (gratis) marketing event leer je hoe je jouw bedrijf, voor de juiste mensen, in de spotlights zet.

Het event vindt plaats op donderdag 11 oktober 2018van 15:30 uur – 19:30 uur en is toegankelijk alle agro-gerelateerdebedrijven.Deelnemers ontvangen eveneens de praktische handboeken: 15 marketing- en social media tips en Werkgeversmerk en arbeidsmarktcommunicatie. Bekijk hieronder de uitnodiging met alle informatie:

Marketing: promotie van de sector en aantrekken medewerkers
AgroLeeft heeft als doelstelling om het imago van de agrosector te boosten. Dit moet jongeren stimuleren om voor een loopbaan in de agrosector te kiezen. Wij vinden het de verantwoordelijkheid van iedere onderneming om een steentje bij te dragen in dit proces. Door de arbeidskrapte in onze sector hebben de meeste bedrijven inmiddels door, dat ze zich aan de buitenwereld (en aan de arbeidsmarkt) moeten gaan laten zien. Vaak blijven ze echter op de volgendepunten steken: 'Hoe doe ik dat dan enhoe maak ik hier tijd voor?' Tijdens dit marketing event beantwoorden wij deze twee vragen. Bekijk het programma en de inhoud van het event in de uitnodigingom te zien wat je gaat leren.

Ook de doelgroep is aanwezig
We laten bedrijven o.a. inzien dat social media marketing tegenwoordig ontzettend belangrijk kan zijn om potentiële medewerkers te werven én we adviseren bedrijven hoe ze hun medewerkers kunnen behouden. Je gaat dit niet alleen van ons horen, maar ook rechtstreeks van de doelgroep zelf. Tijdens dit marketing event zijn namelijk ook stage- of werkzoekende studenten aanwezig.

Tevens ontvang je handboeken van de twee in het programma beschreven workshops. In het handboek ‘Employer Branding’ staat hoe je een aantrekkelijk werkgeversmerk creëert, waarmaakt en behoudt. In het handboek ‘Marketingstrategie en social media’ maak je kennis met directe toepasbare tips en leer je hoe je zelf een marketingbeleid opzet en uitvoert.

Dit marketing event en de workshops zijn ontwikkeld in co-creatie tussen AgroLeeft en het marketingadviesbureau MarketingMakkers.

Meld je aan
Deelname aan dit event is volledig gratis. Aanmelden kan tot en met 7 oktober en is heel eenvoudig. Lees het in de onderstaande uitnodiging.

Samen promoten we de sector!