CONNECTED

Op dinsdag 11 april heeft AgroLeeft zich gepresenteerd op CONNECTED in de Maaspoort in Venlo. CONNECTED staat in het teken van kennisdeling, inspiratie en het leggen van nieuwe contacten. In een levendige kennissessie hebben de aanwezigen een goed beeld gekregen van wie AgroLeeft is en wat AgroLeeft doet.

De kennissessie werd geleid door Marlies Scheres, adjunct directeur vmbo-mbo van het Citaverde College. Na een introductie over het Citaverde en een toelichting over het project GreenBrains, was het de beurt aan AgroLeeft. Marcel Creemers, directeur bedrijfsopleidingen Citaverde, heeft een korte presentatie gegeven over de missie, de doelstellingen en de themalijnen van AgroLeeft. Daarnaast heeft hij de kerncijfers en eerste resultaten met het publiek gedeeld.

Vervolgens werden Ger van Laak, projectleider van het deelproject Ondernemerschap en Innovatie, en Esther Litjens, van Kwekerij de Kemp, naar voren gevraagd en geïnterviewd door Marlies Scheres. Zowel Ger van Laak als Esther Litjens maakten duidelijk dat ze in het project AgroLeeft een grote waarde zien om het onderwijs en het bedrijfsleven met elkaar te verbinden. Het was een geslaagd evenement waar AgroLeeft op een duidelijke en goede manier op de kaart is gezet.

Marlies Scheres interviewt Ger van Laak.