2e Agro Food keten bijeenkomst bij Teboza | 30 mei 2024

Na het succes van de eerste bijeenkomst bij A-Z barbecue service op 4 april, nodigen we u graag uit voor de tweede ‘Agro Food keten bijeenkomst’. 

Deze bijeenkomst is een initiatief van Supply Chain Valley, Crossroads Limburg, Keyport, AgroLeeft en Brightlands Campus Greenport Venlo. We organiseren een dergelijke bijeenkomst 4 x per jaar. Deze zijn bedoeld voor ondernemers in de Agro Food keten, van primaire sector tot consument. We dagen u uit om ‘groter’ te denken en ideeën uit te wisselen. Zo creëren we kansen op crossovers tussen de sectoren en kunnen ondernemers kennismaken met de nieuwste ontwikkelingen. Dat doen we door een bezoek te brengen aan een ondernemer in de Agro Food keten. De ondernemer geeft tekst en uitleg over zijn businessmodel met al zijn uitdagingen. De complete keten ‘van boer tot bord’ komt aan bod. Uiteraard hoort daar ook een uitgebreide rondleiding bij in het bedrijf.  

2e Agro Food keten bijeenkomst bij Teboza 
Teboza, wie kent het niet! Een modern familiebedrijf, (internationaal) actief in de gehele asperge keten van plantproductie tot asperge verkoop. Tijdens het bezoek wordt verteld over de ontwikkeling van het bedrijf tot wat het nu is, maar ook stilgestaan bij de uitdagingen, zoals die er in de gehele keten zijn: duurzaamheid/CSRD-rapportage, digitalisering, robotisering/arbeid, enzovoort. Daarbij is er ruimte voor vragen van de bezoekers. Verder is er een rondgang door het bedrijf en sluiten we uiteraard af met aspergesoep en een broodje. 

Informatie  
Datum: donderdag 30 mei
Tijd: 16.00 - 19.00 uur
Locatie: Zandberg 14B, Helden

Aanmelden
Aanmelden kan tot uiterlijk 27 mei. 

Naar de aanmelding

Er is plaats voor maximaal 65 personen, vol = vol!   

Wij heten u van harte welkom! 
 
AgroLeeft - Janneke Janssens 
Supply Chain Valley - Jan Vorstermans 
Crossroads Limburg, Keyport - Hans Corsten 
Brightlands Campus Greenport Venlo - Sophie van de Pas